Εισαγωγή

gal_sem_face2

Η νέα χρονιά ξεκινάει γεμάτη εκπλήξεις!!!

 

Με μεγάλη μας χαρά, σας ανακοινώνουμε ότι το πρώτο σεμινάριο για μικρούς και μεγάλους το οποίο διοργανώνει η Σκακιστική Σχολή Γαλανός, είναι γεγονός!

Οι GM Γιάννης Νικολαΐδης, Χρήστος Μπανίκας και Σπύρος Καπνίσης, κορυφαίοι Έλληνες σκακιστές και παίκτες της εθνικής μας ομάδας  για πολλά χρόνια (με τον τελευταίο να είναι και ο τωρινός προπονητής της Εθνικής), ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Μέσα από τα 3 βασικά στάδια μιας παρτίδας, το Άνοιγμα, το Μέσον και το Φινάλε θα αναλύσουν μια σειρά από θεμελιώδη σκακιστικά θέματα τα οποία ένας σκακιστής οφείλει να γνωρίζει!

Η διδασκαλία θα γίνεται με έναν νέο, πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο! Θα υπάρχουν 3 γκρουπ με βάση την δυναμικότητα, τα οποία θα εναλλάσσουν τους δασκάλους τους μετά από κάθε διδακτική ώρα, εκτός από τις δύο πρώτες ώρες στις οποίες το αντικείμενο θα παραμένει το ίδιο.

Πιο συγκεκριμένα, τα μαθήματα θα είναι 4ωρα, θα γίνονται παράλληλα σε 3 αίθουσες και θα πραγματοποιούνται για 3 Κυριακές κάθε μήνα σε σύνολο 9 Κυριακών από τις 14 Ιανουαρίου μέχρι και τις 18 Μαρτίου. Το ωράριο θα είναι από τις 5 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ.

Η εκμάθηση, θα χωριστεί σε 3 στάδια.

Το Άνοιγμα – Το Μέσον – Το Φινάλε.

Ο GM Σπύρος Καπνίσης θα αναλάβει το Άνοιγμα.

Ο GM Χρήστος Μπανίκας θα αναλάβει το Μέσον.

Ο GM Γιάννης Νικολαΐδης θα αναλάβει το Φινάλε.