Προπονήσεις

cropped-logo2-1.png

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε , ότι η Σκακιστική Σχολή Γαλανός, ένα όνειρο πολλών χρόνων του ίδιου του προπονητή Δημήτρη Γαλανού πλησιάζει τα 5 χρόνια λειτουργίας!
Ύστερα από πολλά χρόνια προπονήσεων σε σχολεία κυρίως της Κυψέλης, αλλά και πολλών άλλων περιοχών και συλλόγων της Αττικής κατάφερε να δημιουργήσει τον δικό του προσωπικό χώρο εκμάθησης του αγαπημένου του παιχνιδιού!
Έτσι λοιπόν , η Σχολή ξεκίνησε για πρώτη φορά τη λειτουργία της την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016.

Νέο Πρόγραμμα μαθημάτων 2020-2021

Tα μαθήματα απευθύνονται μόνο σε παιδιά και γίνονται μία φορά την εβδομάδα με φυσική παρουσία Τρίτη ή Πέμπτη  ή μία φορά την εβδομάδα online. 

Υπάρχει και η δυνατότητα να κάνει ένα παιδί 2 φορές την εβδομάδα μαθήματα, αλλά συνδυάζοντας μόνο 1 ημέρα με φυσική παρουσία και 1 online με μια μικρή οικονομική επιβάρυνση που αναφέρεται πιο κάτω.

Ξεκινάνε Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 και ολοκληρώνονται Τρίτη 29 Ιουνίου 2021.

Εγγραφές πραγματοποιούνται όλο το χρόνο, αλλά επειδή τα τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες, θα συνιστούσαμε στους γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο σκάκι, να μην αργήσουν να το κάνουν γιατί οι θέσεις μπορεί να έχουν συμπληρωθεί.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσης ή να ζητήσετε οποιαδήποτε πληροφορία μέσω email στο galanoschess@gmail.com ή στο κινητό 6947544293 μέσω sms ή Viber.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι 30 Αυγούστου.

Έπειτα από αυτή την ημερομηνία δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα υπάρχει ελεύθερη θέση. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

  • Δηλώνετε το ονομ/νυμο του παιδιού,
  • την τάξη που θα πάει πχ Δ’ Δημοτικού
  • την ημέρα που επιθυμείτε το παιδί να παρακολουθήσει,
  • την ώρα που σας εξυπηρετεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα &
  • ένα κινητό τηλ. επικοινωνίας

Μεγάλη προσοχή, η δήλωση συμμετοχής θεωρείται έγκυρη αφού σας στείλουμε σχετικό επιβεβαιωτικό μήνυμα ότι λάβαμε το email σας ή το sms – Viber σας και κάναμε την κράτηση θέσης. Αν σας εξυπηρετεί καλύτερα, μπορείτε να μας καλέσετε και τηλ. στο 2108620664 & 6947544293.

Θα σας παρακαλούσαμε να μην προβείτε σε κράτηση θέσης αν δεν είστε σίγουροι για την συμμετοχή του παιδιού σας, γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Επίσης είναι καλύτερο για τα παιδιά, κυρίως για τα αρχάρια, να μην χάσουν τα πρώτα μαθήματα στην αρχή για να προσαρμοστούν καλύτερα και επίσης υπάρχει και ο οικονομικός λόγος για τους γονείς  που μπορούν να εκμεταλευτούν σημαντικές προσφορές που ισχύουν μόνο τον Σεπτέμβριο. 

Όσον αφορά το ωράριο μαθημάτων και λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις νέες συνθήκες λόγω της πανδημίας, τo κάθε τμήμα με φυσική παρουσία χωρίζεται σε 40 λεπτά θεωρία και 40 λεπτά πρακτική εξάσκηση ενώ το κάθε τμήμα online, σε 1 ώρα θεωρία και 1 ώρα πρακτική εξάσκηση.

Τα μαθήματα φυσικής παρουσίας πραγματοποιούνται σε έναν άνετο και φιλικό χώρο για παιδιά κοντά στη πλατεία Κυψέλης, Φαιδριάδων 8, δίπλα ακριβώς από το super market Βασιλόπουλος.

Τα μαθήματα online γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom με ταυτόχρονη χρησιμοποίηση για λόγους πρακτικής εξάσκησης, της γνωστής σκακιστικής πλατφόρμας Lichess.

Επίσης σύμφωνα με την νέα κατάσταση που διαμορφώθηκε ύστερα από την έξαρση του ιού Covid-19 και τα περιοριστικά μέτρα που έπρεπε να ληφθούν όπως το κλείσιμο της σχολής μας για μεγάλο χρονικό διάστημα, πήραμε την απόφαση ότι σε περίπτωση που επαναληφθεί κάτι ανάλογο από Σεπτέμβριο και μετά, τα μαθήματα φυσικής παρουσίας, αυτόματα χωρίς διακοπή να συνεχιστούν online με τις ίδιες μέρες και ώρες. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα υπάρξει πρόβλημα για τα παιδιά όσον αφορά την φυσική ροή των μαθημάτων και οι γονείς είναι εξασφαλισμένοι οικονομικά σχετικά με τα χρήματα που έχουν προκαταβάλει.

Ακόμη έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα όσον αφορά την υγιεινή του χώρου όπως η πρόσφατη απολύμανση, η συχνή καθαριότητα, ο περιορισμένος αριθμός παιδιών σε κάθε τμήμα ανάλογα με τα ισχύοντα μέτρα και οι κανόνες συμπεριφοράς που αυτά πρέπει να ακολουθούν όπως η συχνή πλύση χεριών κ.ο.κ.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα πρόληψης για τον κορονοϊό μπορείτε να δείτε στον ΕΟΔΥ εδώ αλλά και στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού εδώ.

Τώρα όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, ισχύουν τα εξής:

Το κανονικό κόστος μαθημάτων είτε πρόκειται για φυσική παρουσία είτε online είναι 25 € το μήνα.

Για 2 αδέρφια το κόστος ανέρχεται σε 40 € το μήνα ενώ για 3 αδέρφια σε 50 € το μήνα.

Το κάθε παιδί μπορεί να επιλέξει μόνο μία ημέρα μαθημάτων με φυσική παρουσία, Τρίτη ή Πέμπτη. Μπορεί όμως αν το επιθυμεί, να κάνει 2 φορές μάθημα την εβδομάδα, 1 μάθημα με φυσική παρουσία και 1 online. Σε αυτή την περίπτωση, η επιβάρυνση σε κάθε περίπτωση είναι +10€ !!

Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε εδώ να δείτε και τις νέες μας προσφορές !!

Ακολουθούν τα τμήματα για παιδιά ως εξής:

Με φυσική παρουσία: (Σε αναστολή)

Τρίτη (1 Σεπ)

6.00μμ – 7.20μμ παιδιά  Νηπιαγωγείου, Α’ , Β’ Δημοτικού (1)

6.00μμ – 7.20μμ παιδιά Γ’, Δ’ , Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού (1)

7.40μμ – 9.00μμ παιδιά Γ’, Δ’ , Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού (2)

7.40μμ – 9.00μμ παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου (1)

Πέμπτη (3 Σεπ)

6.00μμ – 7.20μμ παιδιά  Νηπιαγωγείου, Α’ , Β’ Δημοτικού (2)

6.00μμ – 7.20μμ παιδιά Γ’, Δ’ , Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού (3)

7.40μμ – 9.00μμ παιδιά Γ’, Δ’ , Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού (4)

7.40μμ – 9.00μμ παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου (2)

Online:

Τρίτη

(Μετατροπή Φυσικής Παρουσίας σε Online – προσωρινό)

7.00μμ – 9.00μμ παιδιά Μέσου Επιπέδου 

Πέμπτη

(Μετατροπή Φυσικής Παρουσίας σε Online – προσωρινό)

7.00μμ – 9.00μμ παιδιά Μέσου Επιπέδου

Σάββατο (5 Σεπ)

5.00μμ – 7.00μμ αρχάρια παιδιά

6.00μμ – 8.00μμ προχωρημένα παιδιά