Επιστροφή σε Πολιτική Απορρήτου

Όροι και Προϋποθέσεις

Γενικά

Η Σκακιστική Σχολή Γαλανού είναι μια διαδικτυακή επιχείρηση που προσφέρει μαθήματα σκακιού σε μαθητές όλων των ηλικιών. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις διέπουν τη χρήση της ιστοσελίδας της Σκακιστική Σχολής Γαλανού και την παροχή των υπηρεσιών της.

Αποδοχή Όρων και Προϋποθέσεων

Η χρήση της ιστοσελίδας της Σκακιστική Σχολής Γαλανού και η παροχή των υπηρεσιών της συνεπάγεται την αποδοχή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων από τον χρήστη. Εάν ο χρήστης δεν συμφωνεί με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα ή να λάβει τις υπηρεσίες της.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Η Σκακιστική Σχολή Γαλανού προσφέρει μαθήματα σκακιού σε μαθητές όλων των ηλικιών. Τα μαθήματα παρέχονται μέσω της εφαρμογής Zoom. Η εφαρμογή Zoom είναι μια δημοφιλής εφαρμογή τηλεδιάσκεψης που επιτρέπει στους μαθητές να αλληλεπιδρούν με τον προπονητή τους σε πραγματικό χρόνο.

Πληρωμή

Η πληρωμή των μαθημάτων γίνεται μέσω των ακόλουθων μεθόδων:

  • Viva Wallet
  • Κατάθεση σε επαγγελματικό λογαριασμό (Εθνική Τράπεζα)
  • Πληρωμή με POS
  • Κατάθεση σε επαγγελματικό λογαριασμό (Wise)

Η Σκακιστική Σχολή Γαλανού δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής.

Ακύρωση Μαθήματος

Η ακύρωση μαθήματος πρέπει να γίνει τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα διεξαγωγής του μαθήματος. Σε περίπτωση που η ακύρωση γίνει εντός των 72 ωρών, το μάθημα θεωρείται πραγματοποιημένο και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Η ακύρωση μαθήματος μπορεί να γίνει μόνο με γραπτή ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο galanoschess@gmail.com

Επιστροφή Χρημάτων

Εφόσον η ακύρωση μαθήματος γίνει εντός της περιόδου υπαναχώρησης η οποία είναι 14 ημέρες από την ημερομηνία πληρωμής, η Σκακιστική Σχολή Γαλανού θα επιστρέψει τα χρήματα στον μαθητή, χωρίς καμία επιβάρυνση.

“Τα επιπλέον έξοδα για online πληρωμές δεν επιστρέφονται σε περίπτωση ακύρωσης μαθήματος.”

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της Σκακιστική Σχολής Γαλανού, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, των εικόνων, των βίντεο και των λογισμικών, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Σκακιστική Σχολής Γαλανού και προστατεύεται από το νόμο. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η δημοσίευση, η μετάδοση ή η τροποποίηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της Σκακιστική Σχολής Γαλανού.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από τη χρήση της ιστοσελίδας της Σκακιστική Σχολής Γαλανού ή την παροχή των υπηρεσιών της, αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Αθήνας.

Ευρωπαϊκή και Ελληνική Νομοθεσία

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις διατυπώνονται σύμφωνα με την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία.

Επιπλέον Σημειώσεις

  • Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις μπορούν να αναθεωρηθούν από τη Σκακιστική Σχολή Γαλανού ανά πάσα στιγμή. Η νέα έκδοση των όρων και προϋποθέσεων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Σκακιστική Σχολής Γαλανού και θα ισχύσει από την ημερομηνία ανάρτησής της.
  • Η Σκακιστική Σχολή Γαλανού διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να διακόψει την παροχή των υπηρεσιών της ανά πάσα στιγμή.